Post by abinersamar on Feb 28, 2022 8:09:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch points ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
dodajem 1 zvjezdicu pa vas molim ako ažurirate igru novim bitkama kao što su zombi, skrivanje i traženje, itd. dat ću vam 5 zvjezdica ako učinite što sam rekao, ali ako to ne učinite, vratit ću je na 1 zvjezdicu ponovo hvala 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😋
Ovo je dobra igra, ali jedini razlog zašto sam dao 3 zvjezdice je jer biste trebali dodati fiziku u br i više različitih oružja u br i također štetu od pada. Učinite ovo
dobro je, ali neka bude kao u fortniteu kao što je zgrada i grafika, molim te, nemoj to učiniti FPS neka bude TTP kao fortnite
Mad GunZ shooting games online Actie bcgs
Prilično lijepo, ali jedna stvar je zabraniti hakere
Sviđa mi se ta igrica već sam je jednom igrao i ovdje kokoš poludjalela ova je igrica ista kao fortnite nisam znao da u njoj graditi ovu igru marate svi instalirati pre dobra je
Mislim da je to odlična igra za ljude iz kraljevske bitke
Možete li popraviti grešku gdje imam 100 novčića, piše da nema dovoljno novčića, imate samo 2 novčića, a cilj je bio da je sve ostalo što je potrebno, popravite grešku
Igrao sam ovo prije nekoliko godina i sada je bilo prilično dobro... Postoji battle royale. logo je čak promijenjen u ožiljak i zadani pijuk iz fortnitea😢😢 ali sveukupno osim za battle royal mod, prilično je dobar.
Ova igra je sjajna, preporučio bih svakom tijelu da je dobije tako je zabavna da ima cool oružje i značajke, ali možete li napraviti offline verziju
Dobra igra
ITS TO WIERD Ha super
Ok, ovo je laka igra, ali u battle royal-u postoji greška kada gradite 🪜 ljestve koje su nagnute poput trokuta. Kada ga izgradite i dođete do samog kraja i ponovo ga izgradite kada ste na njemu, možete letjeti. Ili skočite tako da skočite iznad karte i sletite na kartu.. i pričekajte dok ne budete zadnji igrač.. i tada će ta osoba umrijeti od venske oluje, ali vi nećete..... Također molim te zabrani hakere koji me toliko ljute. Pobjeđujem skoro u svakoj igri, ali molim te prestani hakirati.. 500 hakera 😭
Dobra battle Royale igra, ali ekran mi se svaki put zamrzne, a zatim pocrni
Previše je hakera i grafiku treba ažurirati i dodati karte bojišta kao što je pubg dodati automobile i dodati nekog bota u novu kartu ako ih ima manje Plyers dodati 1v1 mapu također plzzzzz oglase koji će se svidjeti igraču. hvala vam
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon xudh
Bilo je super
Nemojte raditi pikselne likove i nabavite bolji gunz i skinove i promijenite cijelu kartu
Toliko mi se svidjelo... Prošlo mi je kroz živce druže nema hakera i ova igra je dobra battle royal igra!! U osnovi, to je piksalna verzija Fortnitea!
PREDOBRA JEEEEEE MAD PIXEL DOO
Postoji greška u asistenciji pri nišanju kada uđete u stanje nišanskog nišana, on cilja u različitim kutovima, popravite ovo.
Izbačen sam iz chata bez razloga, preporučujem da preuzmete polako se kvari 😡
sviđa mi se, ali... popravi grešku, molim te jer ako imam 100 novčića kupim kožu kada je kupim neće mi dozvoliti da je odaberem neće kupiti rekao sam koga briga kupim kožu novčići se nikad ne vrate i kupim pištolj još uvijek ne kupujem i moje kovanice su nestale, molim popravite pa ću dobiti 5 zvjezdica 😡
Dobra je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da super, ali mislim da bi bilo lijepo dodati neko novo oružje
Iskreno ne znam kako je ovo izabralo urednika, prva misija kampanje je nemoguća jer vam ponestane streljiva na sredini razine, neizbježno je eksploziv koji se neprestano baca na vas u borbi za šefa, a to vam ne daje vratite sve medicinske komplete koje ste koristili prije smrti
Bok, dobra je igra, ali naišao sam na mnogo bugova i kašnjenja bez razloga pa popravite to
Alien Creeps - Tower Defense Strategie xyu
Mad GunZ - Battle Royale Acción hrqv
Tako je dobro
Obožavam ovu igru, ali budući da me netko udario u battle royale modu, ne mogu se pomaknuti, još uvijek vidim gumb za skok na džojstici i tipku za paljenje, ali ekran je crn i ne mogu se pomaknuti, popravite to
ova igrica je per dobra!!!!!!!
Mislim da bi igra bila bolja kada biste dodali način igre s oružjem kako bismo mogli testirati sve oružje po našem ukusu i mislim da bi bilo bolje da postoji način u kojem se možete kladiti (dragulji/kovanice) i tko god pobijedi dobit će valutu koja je bila mjesto
Mad GunZ jeu en ligne, shooter Action qymj
Ova igra je tako zabavna i nema reklama u ovoj igrici da sam stigao do razine 9 i jako sam dobar u madz gun-u
jedna od najboljih igrica po meni. ima dobro oružje i oklope i sve je dobro. međutim, dobivanje kovanica bilo je tako teško. kao da trebam igrati 5 sati da dobijem 500 novčića? a nagrade za škrinje jednostavno nisu tako dobre. a sustav podudaranja je tako loš. primjer: moj tim ima loš oklop i loše oružje, ali upoznali smo tean koji ima doslovno dobre oklope i op oružje, kao što je popravi svoj odgovarajući sistem čovjek 😕, osim toga, bila je to odlična igra.
igra je jako lijepa, ali želim napraviti izbornik načina u ovoj igri, molim dodajte izbornik načina u ovoj igri
mini igre su preteške i ne dobivate puno oružja i ne dobivate besplatnu igru
CooooOooool
Dobro, ali.... BATTLE ROYAL JE NEMOGUĆA NE MOŽETE DOBITI AMO ILI PUŠTE VEKIMA. ali osim toga dobra je igra😅😅. Također sam prilično siguran da se jedna od karata temelji na padovima gravitacije. Nevjerojatna igra
Ova igra je tako cool da je kao fortnite
igra dosta kasni i ima nekoliko hakera u igri pa je to sranje, ali sve u svemu, to je dobra igra za mobil phobe ja volim multiplayer mod koji samo jako kasni nekoliko puta možda bi mogao koristiti i neke nove karte, ali igra mi se jako sviđa
Lslelelidkdiyksoslslsđsls da je on u vodu i love neaken da se ne bi li se o jea muhahahaha os tim da teče s obzirom i na kraju je ipak bio zadovoljan on u tom trenutku i bez s tim što su uuwi ostali bez posla se u tom slučaju bi od nje si EU sis tim u vezi sa brakom njihovog posla u vodu da je on bio on došao u vodu oko i na piši o jea i su uuw Lelwowoowowowčsčsllslslsoslwlslsllsččsllslslslslsčsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsččs sččsčsčyč da te padne kroz povijest vode
Dao sam 3 zvjezdice jer svaki put kad igram battle royale i challenge, uvijek je snizila grafiku samo zato što zaostaje. Možete li to popraviti? dajem ti pet zvjezdica. Odavno mi se svidjela igra i kontrola
slobodna je za igranje i dobra grafika i dobra kontrola izvrstan ubojica vremena da je tako dobro preuzimanje sada je besplatno
Toliko je zabavno kada imate igru da možete kreirati vlastitu kožu, ali problem je kada počnete s koracima 1-101 da visi! i ruši se! Stvoritelju, nudim poboljšanja ovog zaslona i dopustite mi da vam dam 5 zvjezdica za njega i dopustite mi da kreiram vlastite skinove i neka ga igrači vide!
Jako je nevjerojatno i zabavno, ali volio bih da dodate svoje prijatelje da se igrate s njima 😒
Volim ovu igru ponekad mrzim reklame, molim vas, uklonite oglase
loša kopija pixel gun 3D
Sviđa mi se igra, grafika je dobra ponekad postoji drugi igrač koji je prevario igru, molimo prijavite da igrač ne daje opetunity drugom igraču da igra, ali stvarno mi se sviđa igra pa ocjenjujem 5 zvjezdica ✨
Ova igra je dobra, sviđa mi se. samo nekoliko stvari 1. Kada završim timski meč na smrt, dobivam loše nagrade kada izgubim čak i kada radim dobro. ako pokažete rezultate na kraju igre koji pokazuju koliko ubojstava i smrti svi dobio.možda dati još veću nagradu za mvp people2 U battle royale modu umireš stvarno lako jer nemaš oklop.Možda smanjiš štetu od pištolja u br.3 spinner koji ti daje novčiće za reklame ponekad ne radi.Kad gledam oglas i ne dobivam nagradu.ali dobra igra
Zavojnica
IGRA JE ODLIČNA, ALI morate dodati duo u batle royal