Post by abinersamar on Feb 28, 2022 8:06:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Gyermekeknek, de némi kihívást jelent a felnőtteknek.
Rendes játék, de kibírnám a szexuális játékok reklámjait 😒
Tetszik csak nehezkes!
Túl korai megmondani.
Imádom észt a jatekot
Köszönöm. Nagyon élvezem a játékot! Köszönöm, hogy nem tetted olyan nehézzé a pályákat, hogy az ember órákig egy szinten ragadjon. Jewel Blast - Puzzle Legend, a legújabb és legújabb kiegészítésem!
Jó játék nagyon szórakoztató, túl sok hozzátesz tho!
Dragondodo - Jewel Blast Casual games tpd
0k
Nem rossz játék, de nevetséges mennyiségű reklám. Eltávolítva 👎🏼
nem nagy kihívás... a nehézségi szint (legalább) a 60-as szintig ugyanaz marad...
Könnyű jó kikapcsolódás..
Nekem tetszik
Cuki
Most kezdtem el ott játszani, ahol abbahagytam a 700-as szintet. Most, amikor megpróbálom lejátszani a fél képernyőt, az a játék, az alsó fele pedig egy Google hirdetés. Adok neki pár napot, és ha továbbra is ugyanaz, töröld ki, és ez kár, mert tetszik
Túl sok hirdetés, és HANGOSAK. Nem mehet tovább a játékban anélkül, hogy véleményt hagyna. Rendben, megkaptad a véleményedet. Most megyek az Eltávolításhoz.
Ez egy nagyszerű játék, de a 3 csillag oka az állandó hirdetések minden játék után, szabadulj meg ezektől vagy csökkentsd le őket több mint felére és teljes 5 csillagot kapsz, szóval figyelmeztesd az embereket, ha nem szeretik a hirdetéseket ne töltsön le, én például nem nézem a hirdetéseket, csak a keresztet keresem, hogy megszabaduljak
Szórakoztató, de hetekig tart a további szakaszok felkínálása. A „hamarosan” olyan, mint a „mañana” Spanyolországban. Ezen az alapon azt látom, hogy sokan eltávolítják.
Valaki tudja, hány pályás a játék? Most vagyok a 2239-es pályán.
Még csak értékelni sem érdemes. Hihetetlen, hogy a játékosokat minden mozdulattal 20-30 másodperces reklámok nézésére kényszerítjük. A játékból való kilépéskor kénytelen vagy egy 30 másodperces reklámot nézni. Ezt nem lehet megállítani. Aki játszani akar, miközben kénytelen hirdetéseket nézni. Még soha nem látott vagy tapasztalt ilyen önpusztító dolgot egy cég. Úgy tűnik, kitaláltak egy játékot más cégeknek, hogy reklámozzák játékaikat. Nem leszek részese. Eltávolítva
Szép játék, és magasabb értékelést adnék neki, ha időnként nem fagy le vagy töltődik be. Emellett a mellékküldetések és a főnöki szintek is érdekesebbé tennék.
ड्रैगोंडोडो - ज्वेल ब्लास्ट कैज़ुअल गेम rzyd
Ez a játék nagyon jó és nagyon aranyos! Megéri az 5 csillagot. Azonban ez egy kicsit túl könnyű azoknak, akik az elmúlt 14 évben Jewel Puzzled Games & Bejewelddel játszottak. A 6 évesem is szerette a játékot, de 20-as szinten megállt, ismét panaszkodva, hogy túl könnyű volt neki, Ő is ékszerjátékos 2 éves kora óta, és ki kellett mondania, hogy könnyűnek mondták. Összességében nagyon élveztük a játékot, megéri az 5 csillagot, ez a játék inkább azoknak való, akik most ismerkednek a Jewel Game játékkal.😘
Élmény volt élvezni vele, olyan kellemes kikapcsolódást. Köszönöm
Kőzepes játék
Jó játék, mint ez
Milyen aranyos sárkánybaba! Nagyon egyszerű játék, így még a gyerekek is élvezhetik. Nem minden játéknak kell az összes pénzét elvinnie, megizzasztania és annyira idegessé tennie, és nagyra értékelem, hogy az Ön játéka nem. *******
Elszórakoztat unalmas perceimben. 😁
tisztességes játék, de túl sok hozzáteszi, hogy miért törli minden szint között
később nyilatkozom
Szeretem ezt a játékot. Nem bánom a reklámművészetet minden szinten, mert eddig kaptam valami értékeset. Ezenkívül bármikor kiléphet, nem ragadva 15-30 másodperc elvesztegetett időmben.
Játszom a játékot, és folyamatosan az előző kép jön a szintre
Dragondodo - Jewel Blast Grand public wee
Leragadtam az utolsó szinten, amikor játszottam, és többször is legyőztem, minden alkalommal, amikor megnézem, csak van egy jelzés, amely azt mondja, HAMAROSAN, HA NEM TUDNAK TÖBB SZINTET BIZTOSÍTANI, TÖRLÖM EZT AZ ALKALMAZÁST, ÉS KICSERÉLEM EGY KIVITELEZŐ JÁTÉKRA.
a könnyen elérhetõ játékhoz 100-nak alig volt szüksége második próbálkozásra, hogy befejezze a valószínûleg kisgyermekek számára készült játékot
Nagyon aranyos változatos színes szuper játék kicsiknek nagyoknak köszönöm éltek.
Túl sok reklám, nagyon tolakodó
A grafika annyira aranyos és részletes, a játék pedig szórakoztató és pihentető.
Túl sok adv a 10. szint után. Minden szint lemarad, mert az adv felugrik. Bosszantó!
Nagyon szeretem ezt a játékot, ne érts félre, de a hirdetések mennyisége, amin iszonyatos! Kivághatjuk őket valahogy, mert 10 másodpercenként kapom meg őket!!
Eddig jó móka! Aranyos grafika.
Lenyűgöző, különösen, ha játszani akarok, de nem tudok mélyen gondolkodni. Szerintem több ilyen is kellene, mert a lányom azt mondta, hogy "az öregek csak a pasziánszból szórakoznak". NEM Egyébként hetven éves vagyok.
Fort Conquer ስልት blby
A játék rendben van, nem olyan jó
Az új verzió nagyon unalmas. Már nem okoz függőséget. Áttérek valami másra.
egyszerű
most kezd unalmas lenni .túl sok hozzá
Sok reklám de egyszerű haladós.