Post by abinersamar on Feb 28, 2022 7:48:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać generator kodów wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
W chuj fajne
Vector Arcade gvz
Muszę powiedzieć, że dobra gra jest po prostu niesamowita i uzależniająca jednocześnie, więc tak, jeśli zastanawiasz się, czy jest jakiś problem, nie ma problemu, nie ma lagów, żadnych błędów, nic tak dobrego, właściwie przyzwyczaiłem się do biegania, ale czasami coś psuję... .
1 gwiazdka to zdecydowanie najgorsza gra biegacza, w jaką grałem jako pierwsza, sprawiają, że myśliwy jest szybszy niż ty we wszystkim, podczas gdy Mc zajmuje dodatkowe 5 sekund na wszystko, co sekundę, nawet jeśli jestem w powietrzu, nadal może cię paralizować, a nawet dostajesz przyspieszenie, nadal możesz umrzeć, skacząc na krawędzi, robiąc to i nadal umierając, gry po prostu zrobione bardzo źle
Grałem w tę grę przez około 6 miesięcy, a potem nawet kupiłem pełną wersję , kiedy słucham muzyki i gram w nią super dobrze, zwłaszcza gdy dobry drop będzie pasował do triku :DI uwielbiam grę, jak powiedziałem wcześniej, szczególnie podczas słuchania muzyki podczas gry w l Kiedy kupiłem pełną wersję, byłem bardzo zadowolony z wielu nowych trików i naprawdę dobrych map (zwłaszcza bonus 1-5 sprawia, że więcej map jest takich jak ta) Uwielbiam grę i naprawdę polecam
Super ale daje 3 gwiazdku bo trudne troche i ten gościu co mnie goni mnie irytuje. :-P
Saw Machine.io Arcade tdp
większość gry jest dobra, ale kiedy przyspieszam bieg, a potem skaczę, po prostu zatrzymuje się i umieram i dzieje się to cały czas, a inne swichs nie działają
Gry zręcznościowe i akcji na Samsung Galaxy J3a - Smart ...
Vector Arcade oady
Podobało mi się, że jest tak, jak w ciągu ostatnich 3 miesięcy, w tę grę nie można grać. Więc odinstalowuję i instaluję z powrotem, niż muszę ponownie uruchomić całość.
Włączam grę i po paru sekundach wywala na pulpit
Całkiem fajne tylko to cholerstwo cały czas się zacina
Okropne, W OGÓLE NIE LUBIĘ TEJ GRY. Głównie dlatego, że nie mogę skakać bez niego albo rejestrując się jako slajd i nie możesz zmienić sterowania
Jest fajnie, ale jest znudzony, nie mogę wskoczyć w ścianę, a mój cp to lag i wystarczająca moneta
Irytujące i bezsensowne powiadomienia przez cały czas. Sama gra nie jest niczym trudnym. Wszystko, co musisz zrobić, to zapłacić pieniądze, aby odblokować ruchy, które pozwolą Ci wygrać.
Vector Παιχνίδια arcade dqiw
Po prostu jak bieg, ale kilka razy kontrola nie działała według mojego gustu, dlatego przyznałem mu 3 gwiazdki, ale w porównaniu z innymi grami biegowymi to naprawdę dobra gra
słaba na moim telefononie w se skacze giedy chce nawet gdy niedotykam ekranu gówno
Ledwo daję czterogwiazdkową recenzję. Zasługuję na piątkę 🌟, ale problem polega na tym, że ... nie mogę połączyć tej gry z Google Play ani żadnym innym kontem i nie mogę zapisać moich postępów za darmo. Tak, prosi o pieniądze, aby zapisać swoje postępy. Więc nie gram w gry, które nie zapisują moich postępów. Po prostu dorośnij człowieku. Za każdym razem, gdy aplikacja się zawiesza i tracisz swoje dane. Więc to jest ważne. Połącz go z Google Play, Facebookiem lub cokolwiek.
Grałem w tę grę dawno temu i pomyślałem, że jest o wiele więcej zabawy niż w rzeczywistości. Niby nie jest to strasznie nudne czy coś, ale chciałbym trochę bardziej zróżnicowanych poziomów.
jedyne co uważam za najlepszą grę to w drodze do domu, myślę, że tak nie było, chciałabym listę, proszę o kontakt z odpowiednim linkiem w prawo, ale muszę to zrobić, jestem piękna osoba, za pojedynczy sektor lotu plus każda różnica w trudnych i kilku dniach, tym bardziej w Wielkiej Brytanii i w pozostałej części najważniejsze jest to, że nie otrzyma darmowej usługi e-mail. musimy byc dobry dzien ale ja bylem troche wiecej i kilka minut spacerkiem do pracy z wami mysle ze to bylo fajnie
Niezła gra
Gry mobilne - Zręcznościowe - Najlepsze - Jeja - gry online
Fajna gra, ale muszę zaznaczyć, że czasami gra po prostu kończy się sama, a monety bardzo rzadko można znaleźć, jak czerwona moneta, i musimy powtarzać misje setki razy, aby odblokować akrobacje. Poza tym gra jest bardzo dobra i mam nadzieję, że nekki naprawi ten problem w wektorze drugim.
Ta gra jest niesamowita, ale jest jeden problem, kiedy w nią gramy, mówi się, że nie możesz w nią grać, więc napraw ten problem
Drzwi wewnętrzne Porta VECTOR Premium MODEL E
Powinnidac strzalki bo jak ja przesowwm dobrze w gore aby na mi dolem dostepy-.-"
Elementy sterujące często mylą się nawzajem, ponieważ czasami zamiast przesuwać się, będę biec szybciej lub skakać, a gdy próbuję biec szybciej, sprawi to, że będę skakać bez przerwy, więc 5 gwiazdek, jeśli nie dla czułości sterowania
Daję 5. Jest bardzo aktualna następna, w dobie dobiezmu i segregacji dziś szalony, dziś sam Adolf przezzdrościł.
Wszystko dobrze di momentu gdy chcę mieć GRAJ. Aplikacja się wyłączyła i... Tyle. Chciałam w nią zagrać ale...
Bardzo mocno śmierdzące gów
Uwielbiam gry parkourem wektor jest krótki widok ale do dobrze są takie opóźnione, że z bohatera
Plik:Vector Video Standards.svg - Wikipedia
Gra taka sobie ttykko przesowa sie palcem pozatym lagi 2 Gwiazdki pzdro nie polecam gry
To naprawdę fajna gra, jest trochę trudna i niemożliwa, jeśli nie masz odpowiednich rzeczy, ale jest naprawdę dobra.
1. Mam 3 gwiazdki na wszystkich poziomach oprócz 1, a gra nie odblokuje niczego poza pierwszymi 4 poziomami pierwszej sekcji poziomów. 2. Elementy sterujące są całkowicie podniesione. Przesuwam w górę i nie odpowiada (uwaga: wypróbowałem go na wielu urządzeniach, ten sam wynik we wszystkich tych samych misjach). Wiele razy, gdy pojawiają się specjalne ruchy, nawet nie działają z powodu tego, jak sfatygowana jest ta gra. 3. Gdyby nie wszystkie błędy i specjalne ruchy w ogóle nie działały, dałbym mu 4 gwiazdki, ale jestem zły.
Zasiądź za sterami prawdziwego myśliwca! "Vector Thrust" to zręcznościowy symulator myśliwca, wyróżniający się grafiką, wykonaną w technologii cel-shadingu.
Ta gra ma negatywne strony, które teraz wyjaśniam. Próbujesz raz za razem poziomu, aby zdobyć 2 lub 3 gwiazdki, ale wiele przeszkód jest tak szalonych, że jeśli popełnisz błąd w przeszkodzie, popełnisz ten sam błąd w przeszkodzie przy kolejnej próbie. Oznacza to, że jeśli spróbujesz czegoś raz za razem, odniesiesz sukces, ale jakiś błąd zostanie ponownie popełniony. Zgłaszam tę grę do wydania. Ta gra może zdobyć tylko 2 lub 3 gwiazdki. 5 gwiazdek to tylko sen w nocy.
Nieeeeeee popsulo mi sie
Nie mogę przestać grać w tę grę, w tym część wektorową 2 Ukończyłem je, ale po prostu nie mogę przestać grać w parkour jest fantastyczny i wszystko inne ... Przypomina mi Assassin's Creed, ale nie możesz przestać biegać, ale wciąż środowisko parkour trudne poziomy wszystko ... w sumie najlepsza gra parkour, w jaką kiedykolwiek grałem, bez urazy, twórcy assassins creed, też jesteście fajni.
Najgorsze kontrole. Samouczek nie uczy niczego właściwie. Rozgrywka jest w połowie. Natychmiast usuwane.