Post by poffgidasourtakh on Feb 8, 2022 2:15:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečati žetone kramp ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Super kul.☺#ylikeit.
Oooo veliko oglasov, zaradi katerih sem zelo jezen in zaradi česar ne igram te igre
Ta igra je dobra. Ampak res morate odstraniti oglase. Pojavijo se kar od nikoder in pokvarijo igralno izkušnjo. 😑😑
Prevec cakanja
Všeč mi je igra, preveč oglasov, to je moteče. In zelo drago je očistiti otok
Kateri zmaji dobijo zmajomanijo. Kako izvleči zmaja ...
Moja prejšnja težava je bila hitro rešena in poleg premalo legendarnih kosov v skrinjah je to moja najljubša igra, kot je tudi dejstvo, da ni neumne glasbe, ampak zvok valov, želim si, da bi prenehali predvajati Disneyjeve oglase, saj so nedostopni in izgubili vse " brezplačna darila, ko se igrajo. Ne bom več zapravljal $$, če ne bom mogel dobiti svojih "brezplačnih" stvari
Dragon Mania Legends Simulyasiya rju
Dragon Mania Legends असल की नकल वाले गेम nvz
igra je dobra, vendar so časovniki predolgi, stvari so predrage in stvari so redke, naredite drug način za zbiranje draguljev in zamenjal bom na 5 zvezdic
To je zabavno, vendar vedno zahteva denar
uhm...this club don't have any admin Dragon Mania Legends · Turnirji v živo · Top darovalci · Člani · Tabela vodilnih. Administratorji
Earbits: radijske postaje z vsega sveta na dosegu roke? - TabletZona
Dragon Mania Legends je priljubljena igra Windows Phone, kjer gojite in trenirate zmaje, da branijo deželo Dragonlandia pred vpadom Vikingov.
Količina oglasov v igrah je preprosto prevelika. Vsaki 2 minuti nov oglas. To mi preprečuje, da bi užival v igri. Kakšna sramota.
zelo mi je všeč ta igra..toda zdaj kupujem premium vozovnico..ampak moja premium vozovnica ni aktivna?prosim pomagajte mi, gospod..10min pass..čakam..zakaj?ne morem zahtevati premium vozovnice..zakaj gospod? prosim, pomagajte mi s to težavo..
Facebook Gaming svoji liniji v oblaku doda igre Ubisoft
Cooooooool!
Super najboljša
Dragon Mania Legends Simulyasiya rju
Všeč mi je ta igra, ki jo igram že 3 leta in v prvem letu sem odklenil element lune
Ta igra je res dobra in je dober način za igranje s prijatelji in brušenje.
Dobra igra, vendar za veliko silnih oglasov
Happy Hop: Kawaii Jump Аркади qffx
Ta igra je res briljantna in je dobra igra za brušenje.
Številni dodajajo, vendar mi ne dovoli, da naredim novo posodobitev, da bi lahko še naprej igral ljubezen, igranje mineva čas
Lažna reklama. Pokaže, da lahko skenirate hrano in od nje dobite zmaje, v igri pa ni možnosti za to in stvari, ki samo pritegnejo ljudi, da prenesejo slabo igro, kot je ta, zato preprosto spremenite svoje oglase namesto lažnega oglaševanja
Zmajevska igra
Precej prijetna, vendar se igra precej plača za zmago, čeprav me ne moti porabe denarja, včasih postane zelo frustrirajuće, ko se splošni rezultat o tem, kako dobro vam gre na posebnih dogodkih, v glavnem vrti glede na to, koliko denarja porabite, kar je veliko, 50 funtov. vsaj če govorimo o pridobitvi starodavnega božanskega zmaja
Lepa igra.. toda vedno znova bo igra verjetno bolj plačana za zmago. sistem rng me pogosto frustrira (starodavni dogodek zmaja).. DML mi je kot igralcu v preteklosti veliko boljši, zdaj pa... precej razočaran (kot dogodek v ječi, zame je dogodek tako težak).. Tudi čas dogodka (za nek dogodek) je nastavljen v napačni uri, mislim, da ga moramo, tako kot zbiranje drobnarij, zbrati ob zori?! Moramo spati, moramo v šolo itd.. da ne moremo dobiti zmaja, ki ga želimo.. ((
Ta igra je super, vendar se soočam z eno veliko težavo. To igro sem povezal s svojim Facebook računom, a ko preverim, ali je moj račun še vedno povezan ali ne.....ugotovim, da prikazuje "Poveži se s Facebookom" in ga večkrat tapnem, vendar se namesto tega prikaže "Poveži se" od "Povezano". Ne samo jaz, ampak mnogi moji prijatelji ... se soočajo z isto težavo. Prosimo, da to zadevo čim prej poskrbite in odpravite....
Zelo zabavno ... ko deluje. Utrujen sem od izgube povezave s strežnikom, še posebej sredi bitke.
Samozavestno pravim, da je ta igra res dobra, fantje pozitivne povratne informacije, vendar so vedno _ADS_ najslabši
Kolikor razdajate kovance, bi morali biti stroški nakupa stvari nižji. Težko je ugotoviti, kako varčevati in porabiti. Poleg tega mora biti energije več kot samo 3.
Odlična je celo najboljša😄
Rekel bi, da je oglas prevara, to igro sem pošteno namestil, da fotografiram in jih naredim v zmaje, ampak igra NIKOLI NI taka kot v dodatku, razočaran sem...😐😒🤥🙄
Preveč oglasov!
Dragon Mania Legends הדמיה ywmg
Ta igra je neverjetna. Vsak dan po več ur sedim na tej igri. To je odlična igra za izgubljanje časa.
Všeč mi je igra, vendar je veliko oglasov
Dragon Mania Legends Simulatsioonmängud pphd
Dragon Mania Legends הדמיה ywmg
To je najboljša igra vseh časov!!!!!!!!
Skoz rabš omrežje
Če sem iskren, je ta igra dobra, vendar bom zaradi številnih oglasov dal 2 zvezdici! Prosimo, zmanjšajte svoje oglase, naj bo en ali samo dva oglasa. Vsakič, ko bom igral igro, je moteče, še posebej, ko uživam. PREVEČ OGLASOV, PROSIMO, POPRAVITE TO!
Zelo zabavno in tako kul je dobiti veliko različnih kombinacij zmajev
My Oasis Calming and Relaxing Incremental Game V 1.287 ...