Post by poffgidasourtakh on Feb 8, 2022 1:54:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече ключове ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Мисля, че е обезпокоително, когато си на друга маса и някой друг прави поръчка
Death Park 2: Horror Clown Kalandjátékok djpr
Това е страхотна игра, но понякога готвенето отнема много време
Тази игра е най-невероятната игра за готвене, която някога съм играл
Тази игра е много хубава, но играта иска диаманти повече от повече и от само нивото ще се отвори 😠😈😡😢
Играта е добра, мога да прекарам един час в тази игра. Мисля, че трябва да разработите кухните. Графиката е хубава и играта може да се персонализира
Много е добър и интересен, но му давам 4 звезди, защото след няколко минути игра пише, че ресторантът е затворен
Cooking Tycoon Gündəlik yrhw
Тази игра е много хубава, но добавките са твърде много
Това, което получавам, ако се опитам и знам, че мога да направя това, е другото. Получавам снимка на доходите. Знам как да стигна до летището в даден момент Пристигам там по едно и също време, когато имате нужда. Знам как да стигна до там в края на седмицата и
Мн бъгва
Това е страхотна игра, но се закъсах
Zabiiiiva do nqkoe nivo и krai trqbva na novo da se instalira veche chetvurrti put go pravq
Играя тази игра от 6 клас и сега я изтегля отново. Това е добра офлайн игра, особено когато ви е скучно. Харесвам всичко в тази игра, затова ви я препоръчвам да я инсталирате
Това е много добра игра и игра с ниски mb. Поверих тази игра
Много хубаво 😍😍
クッキングタイクーン - Cooking Tycoon ミニゲーム bzm
Хм 🤔... Това приложение за игра ме прави щастлива 😊, когато съм малко момиче и ми е приятно да играя на готварски магнат хахха... 🤣
Разбирам какво се случи, обичам това приложение, толкова много, но веднъж, когато достигна целта на всяка поръчка, няма да се премести на следващия ден. просто остана в същия ден без нова поръчка или нещо подобно. Опитах всичко и ми се случи на последното ми устройство, затварям приложението, усилвам устройството си, отварям приложението, но нищо не се променя. единственият начин е да инсталирам отново това приложение, така че загубих всичките си постижения/неща. моля, поправете го момчета, bcs наистина го харесвам бори се!
Добра игра, харесва ми, но не е добра, подобри я
Обичам готвенето в тази игра, дори когато има проверка и дегустация на храна, трябва да сте приготвили храната перфектно и да бързате, когато чистите и убивате
.
Amazing game its gud bt бижутата са наградени малко
Хареса ми това приложение... наскоро изтеглих и играя с часове, но нещо се случи и се заби на ден 240, когато дойде критикът на храната, но той не поръчва нищо как трябва да му сервирам ... опитах да рестартирам телефона си и приложението също няма проблем със съхранението, моля, поправете това
Хубаво е, но проблемът е, че се захваща, това е третият ми път да рестартирам играта поради проблема с закачването и без избор на ниво.
Защо не запишете напредъка на тази игра във Facebook и google
Gamez nya kok jelek maaf bukan saya mengejek tapi gk enak membuat orang kesal
Играта е готина, но се забива в някакъв момент и не можете да играете повече. Играл съм тази игра поне 5 пъти от началото и почти всеки път спираше в 4-ти или 5-ти ресторант. И това се случи и с брат ми поне 2 до 3 пъти. И тези, които започваш в деня, в който не можеш да го започнеш отначало, което също създава проблеми. Също така трябва да поставите опция за влизане в играта, защото по някаква причина, ако трябва да изтрием играта, всичко е изчезнало. Моля, надстройте играта.
е наистина хубав, защото трябва да надстроите някои от функциите му, трябваше да похарча 16 000 монети, за да надстроя сервитьорката на моя, за да разбера, че един клиент е добавен към него, това прави играта по-скучна.
Най готината игра на света
имам нужда от повече етажи. просто е толкова пристрастяващо и наистина е забавно. това е играта за готвене, която наистина искате да имате в телефона си
Само 2 звезди
Страхотно е, обичам тази игра от първия път, когато я играх, надявам се да има някои подобрения в тази игра.
имам 2344 монети и те показват 710 монети, поправете го скоро
Играта е толкова сладка и ми харесва как можете да готвите, докато обслужвате клиенти в същото време. Също така не е толкова трудно да се играе, за да печелите монети и някои скъпоценни камъни, което е доста добре! Освен това се наслаждавам на нападенията от плъхове и мини игрите за миене на чинии, когато ресторантът се инспектира. Хранителният критик ме кара да се чувствам по-решен да готвя възможно най-перфектно. Иска ми се обаче да има повече нива в магната. Тази игра е перфектна, пристрастяваща е и на всичкото отгоре дизайнът е толкова очарователен!
какво разочарование беше добре, но изведнъж замръзва, т.е. когато сервитьорът отиде да обслужи клиента ми казва, че съм загубил клиент, защото не съм се запасил и когато се опитам да заредя, не е така опцията Оставам с е да деинсталирам и след това да инсталирам отново, моля, решете проблема
Харесвам играта ви, тя няма повторение, ако не сте запасили цялата храна, която ще останете в нея, което затруднява преминаването на друго ниво.