Post by poffgidasourtakh on Feb 8, 2022 1:47:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
To jak płacić za grę, potrzebujesz dużo pieniędzy i diamentów, aby pokonać wszystkie poziomy i broń, jeśli nie masz amunicji, nie możesz pokonać wrogów, zwłaszcza mech
Ta gra jest dobra! Lubię bronie i animacje. Oby tak dalej! (Ocenę 5 gwiazdek)
Nie działa i myślę, że jest zepsuty, ponieważ wyrzuca mnie z gry za każdym razem, gdy go uruchamiam, więc może jeśli uda ci się naprawić błąd, wystawię mu lepszą ocenę.
Bardzo dobra gra, ale myślę, że będzie więcej poziomów, ale to najlepsza gra, w którą grałem
fajna z rodziny fajnych
Galo: 2020 Best Paytm Cash Earning App in India! 1)Ge... Hurricane Superhero : Wind Tornado Vegas ... *StickMan action Game: Anger of Stick 5 zombie *Scena.
Download Mod Android Free Apps. ... Anger of Stick 5 APK: 1.1.47: Ściągnij APK ... DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak APK: 1.2.8: Ściągnij APK.
Przywróć opcję wyświetlania krwi. To denerwujące, że krwawią wodą
Tylko 10 lew był najlepszą odpowiedzią na pytanie tak bardzo fajna gra
Uwielbiam tę grę, ale niestety ma wiele reklam, w których można grać z przyjemnością! Tęsknię za minimalnymi reklamami i to był twój wybór, aby je obejrzeć.
Zmarnuj grę po ukończeniu poziomu zbyt wiele reklam i nie jest to gra offline, to gry online tylko dla reklam😠😠
ta gra to guwno jak chcesz coś kupić to musisz czekać 2 godziny
Wywala po zobaczeniu obsługiwanym przez zł
Super gra.no tak zrobili, że nie ma lepszej gry niź ta serio narazie tak myślę.!?
Coś w rodzaju różu i podoba mi się system uzbrojenia. Jest o wiele bardziej wyjątkowy niż inne strzelanki. Szczerze mówiąc najlepsza gra mobilna, w jaką grałem.
Kocham to. Najlepsza gra offline na zabicie czasu.
Anger of Stick 5 Unlimited Money MOD APK Bezpłatne ...
Dlaczego nie mogę zagrać w tę grę i nie otwiera się po kliknięciu?
ta gra jest w porządku, ale na dalszych poziomach staje się bardzo trudna, zawsze cię powalają, a wstanie zajmuje ci dużo czasu, a oni przyszpilają cię, zadają dużo obrażeń i nie możesz blokować ani unikać. brak garnków leczniczych, które przywrócą ci zdrowie. Twoja amunicja i wytrzymałość muszą zawsze przechodzić na wyższy poziom. Lot helikopterem jest słaby, ponieważ kiedy dotykam ziemi, wychodzę z helikoptera. pls poprawiają się!
Proszę naprawić błąd, gdy utracisz swoje dane, ponieważ straciłem postęp na poziomie 32 i wszystkie moje przedmioty i wróciłem do poziomu 1
Najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem w gniewie serii kijów, ale nigdy nie mogłem zdobyć robota, ponieważ jest bardzo ezpensive. To wspaniała gra
W 3 poziomie nie można przejść przez takie duże metalowe pudła
Tajne kody do najnowszej wersji Anger of stick 5: Zombie, nowej gry od COWON. Hakowanie nowej gry akcji na Androida i IOS.
Nie fajna i zniknęły te same mapy
Gajna
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Wybrałem trzy gwiazdki, ponieważ za każdym razem, gdy wchodzę do gry, po prostu wyrzuca mnie to bez powodu! Pls to naprawić.
Fajna gra, bardzo zrównoważony system pvp
Jest to fajna gra, ale ma jeden problem, jeśli kupisz broń zamiast broni, która będzie twoja na zawsze, bez ukończenia, ale skończy się i zostaniesz poproszony o ulepszenie jej za pomocą diamentu. Koszt diamentu jest kosztowny, co prowadzi do śmierć stickmana. Będę szczęśliwy, jeśli obniży się koszt diamentu
Pierwsza Pomoc APK download - Free app for Android [SAFE]
Lubię tę grę. To jest super. Ale grałem w tę grę pewnego dnia i mam 80 270, ponieważ chciałem kupić robota po zakupie robota, poszedłem zagrać w grę ponownie i wszystko się zresetowało, wszystkie moje pieniądze zniknęły i zaczęło się, jakby właśnie zostało pobrane. Proszę to naprawić, to mnie denerwuje 😡
Gra jest dobra, ale wymaga więcej ulepszeń. Grafika nie jest dobra. Nie wszystko jest fałszywe. Doping.
Grałem w 2017 po raz pierwszy i uwielbiałem to, zainstalowałem to i grałem, aż stało się to denerwujące za każdym razem, gdy zbieram codzienną nagrodę i chcę kupić coś, co momey i klejnoty drastycznie zmniejszyłyby się, to mnie obraża, proszę nie pobieraj tego gra, chyba że lubisz być sfrustrowany
to dobra gra, ale jest bardzo nudna
Nuda nuda i jeszcze raz nuda
Ocean Is Home : Island Life Simulator სათავგადასავლო cjr
To nie jest tak zabawne, jak było, był to wybór między pokazywaniem krwi i wody oraz zawsze pokazuje transformację kadłuba, ale nigdy tego nie osiągam i to naprawiam
Anger of stick 5 : zombie Акционе nlyn
Zepsuliście te wszystkie rzeczy, żeby móc kiedykolwiek broń, więc należy reklamę... Zbadaj z ciekawą czasu do czasu do czasu do nie wracałem 🙁 Odpowiedź: Tą część znalazła się jako pierwsza... poprzednie sprawdziłem z aktualności, ale ta była taka, ale niestety teraz jest taka taka jak reszta, czyli według mnie do bani proszę zmieńcie to bo jest to bez sensu...
Świetna gra, ale czy możesz dodać opcję zmiany koloru krwi?
Mod Android Free Apps
Dodaj nowy komentarz ... Aby uniknąć spamu, komentarze są dozwolone tylko dla użytkowników, którzy już korzystali z naszego generatora. Platforma. PC, ANDROID,
Nie nagram tego na yt ale gra jest git
Hej, kocham tę grę, ale jestem zmęczony, czy możesz zrobić funkcję, w której możesz ładować enegy, taką jak Goku, i dostosuj funkcję, robi się nudna Oglądam wiele reklam, aby ci pomóc, mam nadzieję, że tak